31 Temmuz 2015 Cuma

Kingdom Hearts 3 Ne Aşamada ?

Kingdom Hearts serisinin Direktörü Tetsuya Nomura verdiği en son röportajında Kingdom Hearts 3'ün geliştirilme süreci ile ilgili yeni bilgiler verdi.

PlayStation Magazine UK'ye konuşan Nomura oyun içi temel sistemler ve mekaniklerin bitirilmeye yakın olduğunu ve bundan sonra devasa büyüklükte ki alanların yapımına ağırlık verileceğini bildirdi. (Dünyalar içi haritaların yapılmasından bahsediyor.) Bunların haricinde oyun içi yan görevler ve mini oyunlara yönelik çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Nomura bunların bazılarının tamamlanmaya yakın bazılarınsa daha plan aşamasında olduğunu belirtti. 

16 Ağustos tarihinde Disney Expo Anaheim California etkinliğinde yer alacak olan Kingdom Hearts 3 hakkında burada daha fazla bilgi edinmeyi umut ediyoruz. Yeni bir dünya duyurusu ve bununla birlikte yeni bir trailer görme ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum. Yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız bizi takip etmeye devam edin.  :)

Kaynak: http://kh13.com/news/tetsuya-nomura-discusses-kingdom-hearts-iii-with-official-playstation-magazine-uk-states-that-the-fundamental-gameplay-mechanics-almost-completed